Home » Leds Blog » De lampenkleuren van 2019

De lampenkleuren van 2019

Gepubliceerd op 10 juli 2019 om 21:30

We zijn net de zomer van 2019 in gegaan of de kleurstelling van de woonmode is alweer achterhaald. Deze zomer brengt namelijk de volgende nieuwe kleuren met zich mee:

  • Scandinavisch goud
  • Russisch rood
  • Eikenhout
  • Botanisch groen
  • Deep space zwart

Scandinavisch goud

Scandinavisch goud lampje

Ondanks dat er wordt gezegd dat goud erg kitsch is, kan een subtiele toepassing van goud in uw lamp erg trendy overkomen. Scandinavisch goud brengt een warme kleur met zich mee dat enorm lijkt op pyriet. Dit mineraal staat bekend om het versterken van je zelfvertrouwen, volgens de spirituele mensen onder ons. Maar wij zien er eerder een mooie toepassing in  voor onze lampen. Zeker wanneer de dagen wat korter worden, brengen deze kleuren wat extra warmte aan uw licht ervaring.

Russisch rood

Rode ledlamp

Rood heeft een dubbele betekenis in Rusland. Het staat voor zowel schoonheid als de communistische partij. Toch heeft deze kleur de charme om op te vallen, wat prachtig kan staan bij een excentrieke lamp. Onze lampen hebben deze charme overgenomen om extra op te vallen in uw woning.

Warm eikenhout

Warm eikenhout lamp

Eikenhout is een veelzijdig materiaal waarbij een natuurlijk gevoel gehandhaafd blijft. In een groffe vorm krijgt uw lamp een mooie textuur en natuurlijk uiterlijk. Bovendien is het goed voor het milieu en kan de lamp gerecycled worden. De schaduwval geeft een mooie grillige look, welke goed samen gaat met Scandinavisch goud.

Botanisch groen

botanisch groene lamp

Groen staat voor milieu, natuur en rust. Botanische tuinen zijn tegenwoordig helemaal in. Veel mensen hebben de behoefte hun eigen groentes te kweken, met oog op gezondheid en milieu. Bovendien zijn grote planten zoals palm, varen of een bananenboom hot. Hoe meer groen in uw woning, des te beter is de luchtkwaliteit. Maar naast luchtkwaliteit is licht ook een belangrijke bron van gezondheid. Een goede groene lamp zorgt meteen voor een rustgevend effect in uw kamer en zal in uw botanische tuin niet misstaan. Dit gaat natuurlijk ultiem samen met warm eikenhout, zeker in combinatie met onze lampen.

Deep space zwart

diep zwarte lamp

Ooit is ons universum ontstaan uit een grote knal. Dit astronomisch begin van tijd en ruimte heeft zo'n impact gehad, dat wij de zwarte kleur combineren met prachtige lampen, die een helder wit licht geven. Dit contrast staat in het teken van creativiteit en een duidelijk pad naar de toekomst.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.