Home » Leds Blog » Winter is coming!

Winter is coming!

Gepubliceerd op 14 augustus 2019 om 21:41

Nu de zomer weer bijna voorbij is en kortere dagen in aantocht zijn, begint het belangrijk te worden om aan uw verlichting te denken. Niemand wil thuis komen in een huis waar het niet gezellig te krijgen is.

 

Gelukkig hebben wij altijd leuke lampjes in de aanbieding, die u zonder problemen door de herfst en winter heen helpen.

 

Spectrum

source wikipedia

In een voorgaand artikel hebben we de ledkleuren uitgebreid besproken: link. Vandaar dat we ook voor de herfst en winter warmere kleuren aanbevelen om het gure weer en de kou te doen vergeten. Als we kijken naar het kleurspectrum van deze warme lampen, dan bevelen we een kleurtermperatuur aan van 3500 kelvin of lager. Een hogere waarde wordt al snel ervaren als koud licht en zorgt voor een slechtere nachtrust.

 

Patronen en lampen

Meerdere kleinere lampen in uw kamer geven een betere sfeerverlichting dan een grote lamp. Bovendien verlichten ze uw kamer gelijkmatiger dan een sterke lichtbron. Uw kamer ziet er speelser en uitnodigender uit, wat goed te vergelijken is met het branden van meerdere kaarsen.

Licht en patronen gaan al samen ver voor de middeleeuwen waar men kaarslicht met glas en lood combineert. Men probeert het licht een speciaal effect te geven om een warme en uitnodigende sfeer te creëren. Gezien de trend van 2019 ons vele kleine lampjes brengt, zou het luxer zijn om gelijk mooie patronen in de kamer te projecteren.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.