Home » Leds Blog » Advies over de mooiste hanglampen

Advies over de mooiste hanglampen

Gepubliceerd op 23 oktober 2019 om 23:11

Hanglampen zijn er in allerlei soorten en maten. Van simpele Ikea lamp tot sierlijke designlampen voor een romantisch effect vind je tegenwoordig bij elke lampenwinkel. Maar welke lampen zijn nu speciaal genoeg om te kopen? Wat zijn de laatste trends op dit gebied? Wij gaan u hierin inlichten, niet voor niets lampen oplichters!

Hanglampen

Trends en hanglampen

De trend voor hanglampen zit voornamelijk in het gebruik van natuurlijke materialen en glas in lood. Gecombineerd met een industriële lamp krijg je een zeer romantisch en warme sfeer in huis. Maar kijk goed uit naar de prijzen! Die lopen namelijk erg uiteen. Zo beginnen deze lampen rond de 100 euro en kan het oplopen tot in den duizenden euro's.

Kijk ook eens naar zelfgemaakte lampen op Etsy en de gebruikte lampen op marktplaats. Recycling blijft namelijk een hip item.

Ledlampen en hanglampen

Voor hanglampen worden vaak edison ledlampen of flame ledlampen gebruikt. Zorg voor een simpel maar niet te druk uiterlijk.

Conclusie

Kijk vooral rond bij diverse webwinkels en houd ons ook vooral in de gaten. Wij zullen binnenkort ook met design hanglampen kopen gebaseerd op de trends van wonen 2019. Stel gerust vragen indien u er niet uitkomt.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.