Home » Leds Blog » Ons avontuur met TV programma's over wonen en interieurdesign

Ons avontuur met TV programma's over wonen en interieurdesign

Gepubliceerd op 4 november 2019 om 21:45

We zijn door diverse TV programma's benaderd voor een interview of reportage op TV. Dit voelt voor ons als een enorme compliment en dit komt ook mede dankzij jullie hulp. Maar dit gaf ons ook de mogelijkheid een kijkje te nemen achter de schermen. Waar gaat zo'n programma nou over? En hoe steekt het nu in elkaar? Wij gaan je vertellen over ons avontuur als starters op de lampenmarkt.

TV programma's over interieurdesign en ontwerp

De benadering

Op een willekeurige dag kregen we een e-mail binnen van een bekende TV zender. Ze boden ons aan om mee te doen aan een nieuwe TV programma over woonmode. Eerst dachten we dat het een grap of spam was. We hebben alle referenties gecheckt en verrek, het bleek nog te kloppen ook! We besloten telefonisch contact op te nemen...

Opzet van TV wonen programma

We namen contact op met de TV zender en werden verbonden met een vriendelijke presentatrice. Ze begon in alle enthousiasme het concept uit te leggen: lampen oplichters zou enkele minuten zendtijd krijgen voor het interview, de product display en reclame. Daarnaast mocht het logo van het bedrijf worden gebruikt voor de website en social media. Het programma zou meerdere keren worden uitgezonden, wat een enorme publiciteitsstunt zou zijn.

Diepzee blauwe kleur in bankstel met witte tafellamp en stalamp

Inhoud van het programma

Het programma zou voornamelijk gaan over startende ondernemers in de meubelindustrie. Dit zorgt er mede voor dat het aanvoelt als een verkapte TV commercial. Maar het biedt een breed scala aan nieuwe ideeën, woontrends en producten waar je je voordeel uit kunt halen. Dat maakt zo'n programma erg leuk om naar te kijken.

Wat was onze beslissing?

Tot zover loopt 1Lampje veel beter dan verwacht, maar we zien ook dat we nog verbeteringen in ons proces kunnen aanbrengen. Gezien het recyclen en het designen van lampen nog veel tijd kost, willen we ons eerst focussen op de klanten en ons proces. We hebben onze interesse doorgegeven maar ook vermeld dat het voor ons nog een stap te vroeg is. Over een tijdje zijn we klaar om de wereld te veroveren met onze gerecyclede tafel-, hang- en stalampen!


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.