Home » Leds Blog » Upcyclen voor een beter mileu

Upcyclen voor een beter mileu

Gepubliceerd op 7 december 2019 om 22:50

Global warming en de bossen hebben flink te lijden onder de mens en daar zijn we niet trots op! Wij van 1Lampje willen een bijdrage leveren door producten te recyclen tot prachtige design lampen.

 

Lamp kopen?

Je zou natuurlijk je meubels kunnen kopen bij de een niet nader te noemen Zweeds bedrijf (rijmt op Bea). Het is trendy, goedkoop en ook milieuvriendelijk. Maar wij leggen de lat nog een stap hoger door weggegooide spullen een nieuw leven krijgen, ook wel upcycling genoemd. Maar ondanks dat veel bedrijven claimen milieu vriendelijk te zijn, weet iedereen dat het altijd vriendelijker is voor het mileu om oude meubels en lampen op te knappen en zo nieuw leven in te blazen. Dit is precies was WIJ doen!

Waar halen we materiaal vandaan?

Wij maken lampen niet van nieuwe materialen, maar van gebruikte materialen. Door bij de kringloop, mensen persoonlijk en rommelmarkten langs te gaan, kom je de meest bijzondere vormen en kleuren tegen. Deze objecten maken we schoon en repareren wat we kunnen. Hierdoor geven we deze producten een 2e leven.

In plaats van de vuilnisbult belanden nu prachtige, schoongemaakte en gerestaureerde lampen in uw huiskamer. Trendy, stijlvol, uniek en soms zelfs retro! Dit wordt ook wel upcycling genoemd en is helemaal 2050, ja we lopen erg voor!


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.