Home » Leds Blog » Wat brengt 2020 met zich mee?

Wat brengt 2020 met zich mee?

Gepubliceerd op 2 januari 2020 om 12:16

Hallo! Welkom terug en nog de beste wensen voor 2020. Het jaartal klinkt zo futuristisch, vind je niet?  Maar wat brengt 2020 voor spectaculairs met zich mee? Wij van 1Lampje zullen jullie niet in het duister laten.

1. Glas-in-lood lampen

Wat? Gaan wij glas-in-lood lampen produceren? Nou, we gaan eerder experimenteren met glas-in-lood om te kijken of wij het in onze werkplaats kunnen produceren. Dit houdt in dat glas inderdaad een mooi tintje krijgt en speciale lampen uit onze #upcycling proces kan komen. Prototypes zullen op deze blog, twitter, instagram, facebook en natuurlijk onze pinterest komen te staan. What the heck... wat hebben we toch veel social media in deze wereld. Maar de geruchten zijn inderdaad waar, we gaan glas-in-lood proberen te maken.

2. Upcycling voor heel Nederland

#green recycling upcycling door Nederland

We zijn als lampen oplichters steeds bekender aan het worden. Onze bezoekersaantallen stijgen elke dag, wat ons erg motiveert om verder te groeien. Het is ooit begonnen als een "uit de hand gelopen hobby", maar het neemt nu serieuzere vormen aan. Als zelfs programmamakers als RTL ons al weten te vinden...! Allemaal dankzij jullie trouwe klanten! Vandaar dat we met trots verder gaan focussen om onze start-up te laten groeien. Weggooien van materialen is namelijk erg slecht voor het milieu en daar wij wel raad mee.

3. Nieuwe type lampen

Innovatie door nieuwe type lampen te introduceren is al een kernpunt van ons proces. Maar we hebben nog geen stalampen, kandelaars, Tiffanylampen, decoratiesetjes, olielampen en ga zo maar even door. Er zijn teveel om op te noemen. Daarnaast willen we graag jullie wat meer aan kunnen bieden!

Olielamp in de woestijn

4. Design- en interieuradvies

Lampen oplichters lamp

U kunt vanaf nu ons contacten over interieuradvies. Wij helpen u graag bij het kiezen van de juiste lamp en welke kleuren hier het beste bij passen. Natuurlijk wordt het helemaal afgestemd op uw smaak en zal er gekeken worden naar: type ruimte, omvang, lichtbron en lichtkleur.

Conclusie

We zijn druk bezig te innoveren om onze concurrenten een stap voor te zijn. In 2020 gaan we dus onze oogballen richten op:

  1. Glas-in-lood
  2. Bekendheid en upcycling voor heel Nederland
  3. Nieuwe type lampen voor onze webshop
  4. Design- en interieuradvies

Volg ons daarom op social media voor onze progressie als start-up!


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.