Home » Leds Blog » Het verhaal van 1Lampje

Het verhaal van 1Lampje

Gepubliceerd op 22 januari 2020 om 22:22

Het verhaal over 1Lampje is begonnen op 22 februari 2019. Twee geniale koppen kregen het idee om iets te betekenen voor het milieu. Daarnaast wilden ze graag de kringloop een handje helpen en de mensen iets moois aanbieden.

Het eerste product dat over de toonbank ging waren de onderzetters. Met een laserbrander konden we de meest mooie houten vormen en patronen uitsnijden. Dit bleek helaas geen toekomst te hebben. Mensen waren niet zo happig op onze prachtige design onderzetters.

We liepen verbaasd door de kringloop na te denken en kwamen twee prachtige waxinelichthouders tegen. Toen werd het idee van 1Lampje! Binnen een dag was het eerste product al verkocht! 

We hadden een goede naam nodig. Daarnaast moest het een beetje alternatief maar toch gewaagd over komen. Dit werd "1Lampje", een ludieke naam met een dubbele betekenis. Hierbij hoort ons trouwe lampenlogo met het hoedje.

De werkplaats

De werkplaats

Lampen maken in je eigen woning is niet een goed idee. Wie zou nu met een zaag door de woonkamer lopen? Daarom hebben wij een professionele werkplaats met boormachines, zagen, slijptollen en nog veel meer apparatuur waarmee wij uw "droomlampen" kunnen produceren.

Daarnaast hebben we een veiligheidsprotocol opgesteld om onszelf in leven te houden. Bloed staat niet mooi bij lampjes!

Wat willen we bereiken?

We willen de Coolblue van gerecyclede lampen worden! We hebben nu een kleine vaste klantenkring en willen dit graag uitbreiden zodat we uiteindelijk heel Nederland blij kunnen maken met gerecyclede lampen. We blijven innoveren met kleuren, design, productieproces en zelfs glasbewerking.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.