Home » Leds Blog » Het is weer valentijnsdag!

Het is weer valentijnsdag!

Gepubliceerd op 14 februari 2020 om 08:50

Met de hand gemaakt!

Liefde komt vaak vanuit het hart... Maar tijdens deze donkere dagen heeft iedereen een lichtpuntje nodig. Valentijnsdag is  de dag om iemand een vette of originele lamp te geven. Het is niet leuk om met lege hangen aan te komen, toch?

Wij bieden u nu de mooiste lampen aan bij de meest awesome winkel van Enschede, Overijssel, genaamd "1Lampje". Koop daarom niet meteen 1 lamp, maar gelijk 2 om je liefde te laten stralen! Hierbij steun je ook nog eens het milieu.  Allemaal met de hand gemaakt of bewerkt, met een hoop liefde.

valentijnsdag lamoen oplichters enschede

Binnenkort weer een nieuwe collectie lampen.

Ben je klaar met de huidige collectie handlampen, mandlampen, grondlampen of hanglampen? We zijn weer hard bezig met een nieuwe collectie lampen, om 2020 in te knallen! Denk hierbij aan zelfgemaakte hanglampen, gerecyclede sta-lampen en unieke zelfgemaakte designlampen.  Allemaal gemaakt van spullen die mensen weg willen gooien... Nu worden de weggegooide materialen gebruikt voor onze prachtige collectie, in plaats van de verbrandingsoven! Zeker na wat extra liefde van 1Lampje.

Ook komt er een nieuwe kortingsactie aan!

lampen winkel valentijnsdag

Houd 1Lampje goed in de gaten! Je weet maar nooit wat voor streken ze uithalen. Er komt namelijk een "Win een Lamp" actie aan! Hoe het in elkaar steekt en hoe je mee kan doen, volgt nog. Volg ons daarom op Instagram, Twitter of Facebook!

Onze trouwe klanten verdienen namelijk een bonus. Deze kortingsactie zal betrekking hebben op een uitgebreid aantal lampen van de collectie!

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.