Home » Leds Blog » Lamp op commissie

Lamp op commissie

Gepubliceerd op 15 maart 2020 om 17:16

1Lampje  maakt nu ook lampen op commissie;  mensen kunnen hun wensen aan ons laten weten, zodat wij een lamp voor ze kunnen maken. Handig voor als je een bepaalde lamp in gedachten hebt, maar deze zo niet in de winkel kan vinden. 

Deze week zijn we begonnen met onze eerste  lamp op commissie, deze was bedoeld voor  een bed & breakfast. De wens van de klant was om een vogelkooi om te bouwen tot een heuse ledlamp. De lamp moest bij de stijl passen van het bed en breakfast passen;  een gezellige, natuurlijke uitstraling en niet te 'modern'.  De maximale grootte van de lamp werd ook aan ons doorgegeven, zodat we op zoek konden gaan naar een geschikte vogelkooi! Zie hier het resultaat; een houten vogelkooi die van de onderkant verlicht wordt dmv ledstrips. 

 

De vogeltjes zijn een leuk extraatje; het staat gezellig en vrolijk en is ook wat de klant wilde. De ledstrips geven het licht van onder weer en worden enigszins gedempt door de laag mos op de bodem. Zo krijg je gelukkig niet het gevoel dat je direct in een felle lamp kijkt en is het geschikt voor een mooie sfeerverlichting.

Technisch gezien is er ook wat aan het kooitje gebeurd; we hebben een dikkere bodem gemaakt door deze te bedekken met een flinke laag vilt.  De dikkere bodem kan zo ook de elektronica die erin zit, verstoppen. Er zit een 220 naar 12 volt converter in verborgen en de kabels voor de ledstrips zijn weg gewerkt.

De lamp kan gewoon op netspanning kan worden aangesloten, ondanks dat het gebruik maakt van 5 volt ledstips.  De indirecte verlichting van deze lamp is wel erg uniek, maar uitermate schikt voor een B&B met een natuurlijk  thema.

 

Heb je ook een idee voor een lamp, maar kun je deze niet zo een twee drie vinden, dan helpen wij je graag. Als je je wensen aan ons door geeft, zullen wij daar zoveel mogelijk rekening mee houden en je op de hoogte houden met foto's en berichtjes.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.